PIZZERIA CAFETARIA GASSEL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 369 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Cafetaria Gassel. Meer weten? Ontdek meer

11 jan 2023 om 19:32 Niet meer bestellen. Eerst 3€ betalen voor 2x knoflooksaus (wat al een belachelijke prijs is), en dan zit het niet bij de bestelling. Gebeld en ze geven aan dat ze terugkomen, maar nooit meer geweest. Wij gaan hier niet meer bestellen
8 jan 2023 om 17:58 Pizza’s te lang in de oven en te hard. Zonde normaal gesproken erg goede pizza’s. De Bezorging duurde ook lang.
15 nov 2022 om 21:01 Snel bezorgd en lekkere pizza’s
2 nov 2022 om 23:58 Bestelling was op afgesproken tijd klaar en we hebben heerlijk gegeten!
14 okt 2022 om 11:45 Het eten werd optijd bezorgd en was goed warm. De mini loempias waren sompig dus die heb ik weg moeten gooien.
27 aug 2022 om 23:05 Stond dat we 67 minuten moesten wachten maar binnen 40 min waren ze er! Heerlijk gegeten alles nog warm. En leuk personeel
26 aug 2022 om 22:27 Pizza was heerlijk
19 aug 2022 om 21:46 Lekkere friet, goede satesaus
7 aug 2022 om 21:28 Prima
30 jul 2022 om 23:27 18.45 besteld 19.30 als bezorgtijd ingevuld Kwamen rond 20.30 Zat wel een extra colatje bij
26 jul 2022 om 20:13 Ze hebben de bestelling niet afgeleverd. ze konden het niet halen. de status stond dat de bestelling snel geleverd zou worden. Na 1,5 uur hebben we gebeld en bleek de bestelling niet eens gemaakt. Ze konden het niet meer maken, alleen als we haalden